Roastbeef på gasgrill

Lækker Roastbeef tilberedt på en gasgrill:

Skal du lave lækker Roastbeef på din Gasgrill så håber jeg du vil synes om denne opskrift

Ingredienser:

3-4 pund oksesteg (mørbrad, top rund eller mørbrad)
2 spsk olivenolie
2 tsk hvidløgspulver
2 tsk løgpulver
2 tsk røget paprika
1 tsk salt
1 tsk sort peber

Instruktioner:

Forvarm din gasgrill til høj varme (omkring 450°F).

I en lille skål blandes olivenolie, hvidløgspulver, løgpulver, røget paprika, salt og sort peber sammen for at skabe en gnidning.

Dup oksestegen tør med køkkenrulle og gnid krydderiblandingen over hele stegen.

Sluk en eller flere brændere på din gasgrill for at skabe en indirekte varmezone. Læg stegen på grillen over den indirekte varmezone, med fedtsiden opad.

Luk grilllåget og steg stegen i ca. 20 minutter pr. pund til medium-sjælden tilberedelse (indvendig temperatur på 130-135°F), eller længere, hvis du foretrækker dit oksekød mere gennemstegt.

Brug et kødtermometer til at kontrollere stegens indre temperatur, og sørg for ikke at røre ved benet eller grillen. Stik termometeret ind i den tykkeste del af stegen.

Når stegen når den ønskede færdighed, tages den af grillen og lad den hvile i 10-15 minutter, inden den skæres i skiver. Dette giver saften mulighed for at omfordele og giver en saftigere og mere smagfuld stege.

Skær stegen i tynde skiver mod kornet og server med dine yndlingssider, som ristede grøntsager eller kartoffelmos.

Nyd din lækre mør og saftige roastbeef, tilberedt til perfektion på din gasgrill!


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *