Billig Gasgrill til sommeren 2024

Sommeren nærmer sig inden længe, og det er derfor tid til at finde en billig gasgrill, så du kan blive klar til grillsæsonen. Tiden er altså inde til at finde det helt rigtige gasgrill tilbud og i artiklen her, prøver jeg at guide dig lidt den rigtige vej.

Hvert år er der rigtig mange danskere som køber ny grill og for de flestes vedkommende bliver det til en kul-model. Typisk vælger mangeen kulgrill til mellem 300-500 kr. og den holder så en enkelt sæson for så at blive kasseret og smidt ud. Næste år gentager historien sig så igen og det er ligesom blevet normalt at bruge de billige kuglegrille for blot en enkelt sommer. Det er synd for både din økonomi i den lange ende og for miljøet. Kan du nikke genkendende til historien, vil det rigtige valg for dig nok være, at finde en billig gasgrill i stedet. De koster ikke så meget mere og du får meget mere kvalitet i rigtig mange år fremover.

Jeg anbefaler at du kigger på en af disse to modeller når du skal vælge en god og billig gasgrill.

billig weber q100 gasgrillweber q200 billig gasgrill

Den første model er Weber Q100, som er den mindste og billigste gasgrill du kan finde fra Weber. Den er super let og rigtig god til at tage med på farten, når du skal ud at grille andre steder. Se mere info om Weber Q100

Den næste model er Weber Q200, som er en smule større end lillebroderen og koster ca. 500 kr. mere. For disse ekstra penge får du hovedsageligt mere plads at gøre godt med. Både indvendigt hvor du har et større grillareal at grille på og udvendigt, hvor du kan stille ting på pladerne der kan klappes ud. Se mere info om Weber Q200

Hvilken billig gasgrill der er den helt rigtige for dig, kan du selvfølgelig kun selv afgøre. Med en af de to viste modeller fra Weber, vil langt de fleste af os i hvert fald blive rigtig godt tilfredse. Man får en rigtig god gasgrill, hvor der kan laves en masse god mad, samtidig med at pengepungen ikke lider alt for meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *