Weber Pizzasten

To af de allerbedste ting inden for madverdenen er grill og pizza. Med en Weber Pizzasten kan du forene disse to elementer og lave din egen lækre hjemmelavede pizza på grill. Med denne lille guide kan du finde ud af, om pizza lavet på grill er noget for dig og hvordan man så gør, hvis du nu skulle blive fristet.

Rund Weber Pizzasten

weber pizzasten

Du har sikkert uden tvivl prøvet at lave pizza derhjemme før. Derfor tænker du måske, at der ikke er nogen grund til at lave pizza på grillen i stedet, når nu ovnen fungerer fint. Har du mod på at prøve, vil du dog hurtigt finde ud af hvorfor f.eks. en Weber Pizzasten er pengene værd – det er smagen det handler om! Du får en meget bedre sprødhed og lækker bund, som ikke kan opnås andre steder end på grillen med en pizzasten. Husk på, at originalt laver man jo også pizzaer i stenovne i Italien, som er pizzaens hjemland.

Denne runde Weber pizzasten er perfekt til klassiske lækre pizzaer på grill. Den koster 299 kr. Find den her

Firkantet Pizzasten fra Weber

firkantet weber pizzastenUd over den runde model, kan du også få en firkantet weber pizzasten, som vist på billedet. Ud over formen, er den største forskel at den er særdeles velegnet til at bage lidt mere end bare pizza på. Smæk en lækker dej sammen til f.eks. noget lyst brød og bag det på denne sten. Så skal du nok få det helt fantastisk lækkert og sprødt.

Den firkantede sten er god til både pizza, brød og andet bagvær. Den koster også kun 299 kr. Find den her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *